Essimo har ett stort utbud av olika judodräkter.


Den mest sålda nybörjaruniformen i vårt sortiment är modell KOKA. En ljus vit barnuniform gjord av 100% bomull med vitt bälte ingår. Denna modell finns med eller utan vävda axeletiketter. Barn älskar mest modellen med våra svarta/gyllene axelränder i satin med japanska Kanji-tecken. 


För nybörjarvuxna/studenter utvecklade vi modellen YUKO. Denna modell är helvit och har även ett vitt bälte som ingår i dräkten. Denna modell finns även i blå färg.


För lärare och tävlande judoka har vi utvecklat modellen WAZARI i 750 gram 100% bomull, med Essimo-loggan broderad på vänster ärm.


Letar du efter en kraftig tävlingsdräkt kan du prova vår modell IPPON i 930 gram, 100% bomull. Finns i vitt och blått, och i en Regular Fit samt Slim Fit-modell.


Internationell judoka kommer bara att föredra det bästa... Våra IJF-godkända judodräkter, tillgängliga i blå och vit färg, samt Regular och Slim Fit-modell. Dessa dräkter har den röda IJF-godkända logotypen på jackan och byxorna och kan användas var som helst i världen. Kanske har du sett någon judoka bära dessa dräkter i internationella turneringar som EM eller OS.